|
Post by gstaraz on Jul 21, 2024 15:09:43 GMT 1
box je naj za te potrebe... nema ograničenja, i onaj koj sluša ili skida ne mora ništa imati instalirano ili bit na bilo šta preplačen/registriran ...samo za uploadati nešto moraš imat box account (free)
|
|
|
Post by Kapetan on Jul 21, 2024 16:01:12 GMT 1
...ali mene ne budu ništa pitali, ja sam ionako loš svirač da bi me netko pitao za autorska prava i mislim da se ti problemi oko autorskih prava odnose samo na kopiranje tuđeg sadržaja, a ako je sasvim jasno da je video i glazba tvoj rad, iako je to izvedba tuđe pjesme ali ju ti sviraš svojim rukama i u naslovu videa piše tko je originalni izvođač, to nije kršenje autorskih prava...tako ja to vidim iako se uopće ne razumijem u te zakone Naravno da te neće nitko ništa pitat', ne brigaj se Beermane, stavi slobodno na YouTube.
|
|
|
Post by motorizer on Jul 21, 2024 18:19:20 GMT 1
Beermane, nisam skontao jel ti misliš na audio snimku sa mobitela ili video snimku?
|
|
|
Post by beerman on Jul 21, 2024 19:13:17 GMT 1
Beermane, nisam skontao jel ti misliš na audio snimku sa mobitela ili video snimku? Video mogu napraviti preko YT, ali s obzirom da ste svi više za audio onda i ja mislim na taj način (sa mobitela)...ako mi uopće uspije napraviti nešto koliko toliko kvalitetno...vjerojatno se nikome tu ne da raditi snimke jer nije to samo uzet gitaru i za tri minute je snimka gotova, treba se s tim malo više poigrati, naroćito ako želiš snimiti nešto što još nije dovoljno ni izvježbano...ali možemo probati tko ima vremena i volje
|
|
|
Post by motorizer on Jul 21, 2024 19:28:47 GMT 1
ok... meni odgovara samo audio, jer inače ne stavljam svoje video snimke po netu. i bolje je neka ostane samo lagana zafrkancija a ne da se pretvori u tlaku sa snimanjem... valjda će se onda i drugi lakše pridružiti
|
|
|
Post by gajba on Jul 21, 2024 20:06:14 GMT 1
Ja sam za,i kako je Motorizer rekao neka bude zafrkancija,ja em nisam taknuo gitaru dugo zbog ovih vrućina a i treba ući u formu. Jel imamo neki vremenski rok za to ili kako? I jel bitno koja je pozadina preko koje sviramo ili je to po izboru(mislim na Smooth Criminal)?
|
|
|
Post by beerman on Jul 21, 2024 21:03:08 GMT 1
Ako imaš mogućnost stavit pozadinu tako bi bilo bolje, ali ako ti je to gnjavaža onda može i čisti solo, samo gitara i ništa drugo. I još jedna stvar...ako nekome ne odgovara 'smooth criminal' nek odabere neku drugu pjesmu, kao što ste rekli oboje, treba biti opušteno
|
|
|
Post by motorizer on Jul 21, 2024 23:20:17 GMT 1
Ja sam za,i kako je Motorizer rekao neka bude zafrkancija,ja em nisam taknuo gitaru dugo zbog ovih vrućina a i treba ući u formu. Jel imamo neki vremenski rok za to ili kako? I jel bitno koja je pozadina preko koje sviramo ili je to po izboru(mislim na Smooth Criminal)? šta se mene tiče, sve može samo nek se svira .. ja ću Smooth Criminal, ali ću pronaći neki bolji backingtrack za njega. nisam nikad prije uopće pomislio to svirat dok Beerman nije spomenuo, al onda mi se baš svidila ideja jer je pjesma u stvari skroz dobra, pogotovo uz distorziju. što se tiče vremenskog roka, jel vam ok tjedan-dva?
|
|
|
Post by gajba on Jul 21, 2024 23:37:05 GMT 1
Nisam ni ja nikad to svirao i čini se kao skroz dobra ideja,tako da može Smooth Criminal. I ajmo staviti rok dva tjedna🙂
|
|
|
Post by beerman on Jul 22, 2024 7:31:51 GMT 1
Slažem se sve kako se dogovorite, nema frke
|
|
|
Post by motorizer on Jul 22, 2024 10:47:20 GMT 1
odlično onda imamo 1. službeni GNF (Gitare.Net Fest) zakazan za 05.08.2024.
|
|
|
Post by beerman on Jul 22, 2024 13:12:43 GMT 1
Otvorenje festa će uveličati Njegova Visost gospodin Michael Jackson javljanjem uživo iz groba. To sam sredio preko veze ;)
|
|
|
Post by beerman on Jul 22, 2024 14:31:38 GMT 1
Ja Michaela Jacksona izuzetno poštujem kao nekog tko je bio izuzetno talentiran za glazbu i uložio puno truda čak i u vizualni dojam svojih spotova, što po mojem mišljenju nitko nije iz njegovog vremena. Volio sam ga još dok sam bio klinac i divim se njegovoj glazbi i dan danas.
E sad, poanta ovog uvoda je, jeste li ikad pomislili da je njegova iznenadna smrt lažirana da izbjegne zatvor zbog onog za što su ga pritiskali. Meni je to odmah palo na pamet i još uvijek nisam sto posto uvjeren da je on stvarno mrtav. Nije da sam fanatik koji slijepo vjeruje da je živ, ali nisam ni potpono uvjeren da je mrtav
|
|
|
Post by motorizer on Jul 22, 2024 22:13:27 GMT 1
nisam o tome razmišljao na takav način, ali sve je moguće na ovom svijetu. ionako je većina onoga što smatramo za istinu u biti laž i iluzija, pa je korisno ponekad razmišljati izvan granica uobičajenog ili "normalnog".
|
|
|
Post by adslammer on Jul 23, 2024 8:01:24 GMT 1
A tih teorija zavjera ima dosta od Jacksona, McCartneya pa ja sam bio proučavao onu za Avril Lavigne za koju još uvijek nisam siguran ima li Doppelgangericu? Ali najbolje je time se ne zamarati previše... Inače ja sam svojedobno (2017.-2019.) svirao u bendu pjesmu Smooth Criminal u aranžmanu Alien Ant Farm benda. Evo jedina snimka koju sam našao s neke od prvih probi dok smo ju uvježbavali, nije naša najbolja izvedba i zvuk je onako, ali eto to je jedino, čini se, ostalo zapisano: app.box.com/s/u69td5qx8vdjrr23yu45b5gyb2ht2dbk
|
|