Kod mene je stanje opreme vrlo nestabilna varijabla, uz već opisane Aiden Forward FX-600 EQ i Gem Mars GR30 ovo je nekako trenutno stanje:
Engl Gig Master 15 mini stack.
Ljuta papričica gaina i kompresije. Vrlo opasna stvarčica.
.
Marshall JTM60 head i Marshall kabinet 2x10 sa Celestion Heritage G10 zvučnicima.
Moj broj 1.
Ubacio sam jedan računarski ventilator uz lampe iako meni nikad nije ni napravio nikakav problem.
Klasika klasike, ne bih ga s ovim zvučnicima dao ni za Triple Rectifier.
Ponekad ide i kroz Koch atenuator.
.
Fantasticna Bugera BC30.
5 pojačala u jednom. Velika, teška, bučna, prepuna lampi.
Ispljuvana i potcijenjena potpuno neosnovano.
Punokrvno butik pojačalo za sitne novce. Ovo bi koštalo ko svetog Petra kajgana samo da umjesto Bugera piše neki drugi brand.
.
Galanti m.bass.30, pojačalo koncepcije vrlo slične kao i Gem Mars, jedna lapma u preampu u 2 u ampu.
Bass, jednokanalno, sa kabinetom u koji se glava može okrenuti i uvući. Vrlo moćno, na temu Fender Bassmana.
.
Marshall DSL 40C, klasika. Nema se šta ni dodati ni oduzeti, moj broj 2.
Na njemu stoji Hughes&Kettner Cream Machine koji ide na Marshal 1x12 ispod u kome je trenutno Celestion Classic Lead a do nedavno je bio Vintage 30.
.
Tu već ima svačega:
Guyatone Lancia upakovana u Marshall micro stack sa Celestion G10 Blue Bulldog zvučnicima.
Onda Fender Greta koja ide na Peavey 1x12 kabinet u kome je trenutno Celestion Vintage 30.
Na njega kopčam i Harley Benton GA-5.
Vox AC-4 Blue je višnja na vrh šlaga na torti. Mala perfekcija.
.
Davoli Jolly je jedno od prvih pojačala koja sam spasio iz smeća.
6.5W lampe kroz 2x8 Celestione i to se ne boji ni bezobrazno skupog Fender Champa.
.
Crate G60-XL, s polovine 80-tih, svojevremeni odgovor na Peavey Bandit.
60W, 1x12, dva kanala, spring reverb.
Trandžo za desetku ali nije moj đir, trampiću ga ispod cijene, već vidim.
.
I ovo ću nekako udomiti jer sa 120W snage iz 2x12 clean tranzistorca od 50kg stvarno ne znam šta bih radio.
Pearl Sun Flower, japanska varijanta solid state Twin Reverba urađena vjerno do poslednjeg detalja. Tako i radi.
.
I na kraju nešto što sam nabavio i doveo u red da, uz jednu pristojnu strat kopiju i mikrofon, poklonim klincima sa posebnim potrebama iz lokalnog Centra za socijalni rad.
Dva odvojena kanala, clean, 1x12, 45W.
Da prave karaoke i malo se zabave.
.
..