|
Post by motorizer on Oct 9, 2024 17:20:02 GMT 1
tražim pickup iz naslova, da je u dobrom stanju sa nickel coverom.
|
|
|
Post by motorizer on Oct 16, 2024 14:21:52 GMT 1
eto, kad nitko ne nudi, naručio jednog sa Thomanna... baš se nekako veselim, nisam odavno rastavljao gitare, lemio i pokušavao sam sebe uvjerit kako je zvuk 5 puta bolji od prošlog
|
|
|
Post by adslammer on Oct 25, 2024 19:17:16 GMT 1
To bi trebao biti dosta dobar p-90 u humbucker obliku, javi kakav je tebi?
|
|
|
Post by motorizer on Oct 25, 2024 23:18:27 GMT 1
stigao je, gledam ih oba u kutiji,ali će doći na red lemljenje za nekih 10-ak dana...jedva čekam
|
|
|
Post by carver on Oct 26, 2024 7:42:27 GMT 1
stigao je, gledam ih oba u kutiji,ali će doći na red lemljenje za nekih 10-ak dana...jedva čekam Odlično. Kao da smo se dogovorili. Taman za 10 dana mi stiže pick up za bass gitaru Nordstrand MM5.2 L. Imam tri pota, pa ću to fotkati, a vi kolega i ostali koji imate više iskustva, ćete mi reći gdje koju žicu zalemiti. Sa samim lemljenjem nemam problema, ali ne znam pozicije razdjelnika žica. Nego, razmišljam kupiti ovo čudo za probu. Možda to radi ok, a mi bezveze bacamo novce na preskupe pick upove.
|
|
|
Post by motorizer on Oct 26, 2024 22:05:38 GMT 1
baci pogled ovdje, pa pronađi konfiguraciju kakvu imaš ovisno o vrsti bass-a, broju pickupa i potova. www.seymourduncan.com/resources/pickup/wiring-diagramssamo je bitno prvo saznati što je točno koja boja žice od proizvođača pickupa, jer se ne drže svi proizvođači istih standarda označavanja. kada to znaš, prilagodiš se onome što vidiš na nekom.od dijagrama. naravno, ako nisi siguran, okači sliku i naziv pickupa ovdje pa ćemo nešto smislit.
|
|
|
Post by carver on Nov 4, 2024 14:08:24 GMT 1
baci pogled ovdje, pa pronađi konfiguraciju kakvu imaš ovisno o vrsti bass-a, broju pickupa i potova. www.seymourduncan.com/resources/pickup/wiring-diagramssamo je bitno prvo saznati što je točno koja boja žice od proizvođača pickupa, jer se ne drže svi proizvođači istih standarda označavanja. kada to znaš, prilagodiš se onome što vidiš na nekom.od dijagrama. naravno, ako nisi siguran, okači sliku i naziv pickupa ovdje pa ćemo nešto smislit. Gadno izgleda, ali to je "skoro" to. Meni nije odvojena štampana pločica od potova, već se nalazi na dva pota.
|
|
|
Post by motorizer on Nov 5, 2024 16:46:30 GMT 1
hehe, biti će tu lemljenja... al sve je to ok.
nisam nikada radio gitaru sa preampom, ali poslikaj još i elektroniku u tvojoj gitari sa tim potovima, pa da vidimo...
|
|