|
Post by carver on Aug 27, 2024 12:58:32 GMT 1
Trebao bih servisera gitare iz Osijeka.
Čuo sam da to radi Strat04, no nema ga na forumu, broj mobitela ne znam, pa ako netko ima nekoga drugog "Ćina" možda (Anić), ili je to ista osoba ?!
Ako imate njegov broj, molim pošaljite mi u Inbox, ako on to dozvoljava uopće.
|
|
|
Post by adslammer on Aug 27, 2024 14:28:36 GMT 1
Pa pričekaj malo, vjerujem da će se pojaviti unutar tjedan dana pa će ti se javiti.
|
|
|
Post by carver on Aug 27, 2024 14:42:08 GMT 1
Pa pričekaj malo, vjerujem da će se pojaviti unutar tjedan dana pa će ti se javiti. Pričekat ću, što drugo.
|
|
|
Post by afrofeet on Aug 28, 2024 8:36:57 GMT 1
poslao sam ti pm
|
|
|
Post by carver on Aug 28, 2024 14:48:19 GMT 1
|
|
|
Post by licanin on Aug 29, 2024 23:05:05 GMT 1
Da se ubacim, trebao bih i ja servisera.. Kod koga si na kraju odneo gitaru na servis? I općenito ako je netko iz Osijeka možete li podijeliti tko je dobar majstor za npr. setup električne gitare, i ima li netko koga bi generalno trebalo izbjegavati?
|
|
|
Post by adslammer on Aug 30, 2024 8:52:00 GMT 1
Osobno se nalazim u Zagrebu i servisirao sam već jako puno gitara što poznanicima, po preporuci ili članovima prijašnjih gitarskih foruma. Netko vrijeme sam bio neaktivan, ali sam ponovo slobodan za servise u Zagrebu. Ako nekome treba slobodno neka se ovdje javi privatnom porukom. Ako niste u Zagrebu, ali nekako (preko nekoga) možete dopremiti gitaru u Zg slobodno se javite pa ćemo se dogovoriti oko primopredaje i servisa.
|
|
|
Post by carver on Aug 30, 2024 14:06:03 GMT 1
Da se ubacim, trebao bih i ja servisera.. Kod koga si na kraju odneo gitaru na servis? I općenito ako je netko iz Osijeka možete li podijeliti tko je dobar majstor za npr. setup električne gitare, i ima li netko koga bi generalno trebalo izbjegavati? Još nisam kod nikoga, imam tri broja telefona. Za dvojicu znam da rade OK, trećega nisam upoznao, no ljudi ga preporučuju, pa ako hoćeš poslat ću ti brojeve mobitela, pa se raspitaj za njih.
|
|
|
Post by carver on Aug 30, 2024 14:12:58 GMT 1
Osobno se nalazim u Zagrebu i servisirao sam već jako puno gitara što poznanicima, po preporuci ili članovima prijašnjih gitarskih foruma. Netko vrijeme sam bio neaktivan, ali sam ponovo slobodan za servise u Zagrebu. Ako nekome treba slobodno neka se ovdje javi privatnom porukom. Ako niste u Zagrebu, ali nekako (preko nekoga) možete dopremiti gitaru u Zg slobodno se javite pa ćemo se dogovoriti oko primopredaje i servisa. I ti si mi zanimljiv... Imam frenda koji dosta često ide u ZG,a pošto si bio i član Glazbenog Foruma, a i tu si vjerojatno to radiš ok, pa si u igri.. Možeš li mi na pm poslati samo cijene radova, da se znam orijentirati. Gitara je nova, Ibanez 420e, kupio sam shallerov floyd-- Schaller Lockmeister 6 Block 42 R2, pa bih trebao ravnanje/brušenje pragova, ako treba, a vjerojatno treba, podešavanje actiona, kruniranje, poliranje, što već ide, postavljanje žica, floyda i kotiranje...
|
|
|
Post by beerman on Aug 30, 2024 16:07:06 GMT 1
Ako je netko zainteresiran dajem staro za novo. Encore gitara 2 i pol godine stara za novi Fender, može i malo rabljeni, sve po dogovoru
|
|
|
Post by carver on Aug 30, 2024 20:53:42 GMT 1
Ako je netko zainteresiran dajem staro za novo. Encore gitara 2 i pol godine stara za novi Fender, može i malo rabljeni, sve po dogovoru Kako to misliš ?! Gitaru vrijednu 100 € bi zamijenio za npr. novi američki Fender, ili ? (uz manju doplatu)
|
|
|
Post by beerman on Aug 30, 2024 23:07:00 GMT 1
Ako je netko zainteresiran dajem staro za novo. Encore gitara 2 i pol godine stara za novi Fender, može i malo rabljeni, sve po dogovoru Kako to misliš ?! Gitaru vrijednu 100 € bi zamijenio za npr. novi američki Fender, ili ? (uz manju doplatu) Točno tako, to bi bilo idealno Ovo je bila zafrkancija, čisto da vidim reakciju hehe. Jednog dana ću i ja valjda imati Fendericu, ako prije toga ne otegnem papke
|
|
|
Post by licanin on Aug 31, 2024 13:02:36 GMT 1
|
|
|
Post by carver on Aug 31, 2024 20:55:12 GMT 1
Da, on je jedan o te trojice. Javi, svakako i koliko ti je naplatio i što je radio na đitri.
|
|
|
Post by licanin on Sept 4, 2024 19:04:31 GMT 1
Evo gitara riješena. Inače G žica nikako nije štimala posebno na prva 3,4 polja i imao sam osjećaj da je nekako visoka na dodir (G žica). Urezao je slotove, podignuo je i bridge, namjestio pickupe, nove žice stavio, setup urađen, sve u svemu gitara je nebo i zemlja razlike naspram onog što je bila. Konačno štima, mekana je za svirat. 40 eura, gotova bila drugi dan.
|
|