|
Post by Kapetan on Jul 13, 2024 19:31:36 GMT 1
Dragi kolege, u dobru je lako dobar biti, tako je lako i navijati za Vatrene kad dobivaju i kad su drugi na svijetu. Dočim u ovakvim trenucima samo će im najpredaniji navijači poput Kapetana napisati i pjesmu. Poslušajte, i komentirajte. Hvala.
|
|
|
Post by gstaraz on Jul 13, 2024 22:29:25 GMT 1
Baš je fora ... i to od nekoga ko nema veze sa nogometom i navijanjem
|
|
|
Post by Kapetan on Jul 14, 2024 9:52:08 GMT 1
Baš je fora ... i to od nekoga ko nema veze sa nogometom i navijanjem A kako si to zaključio molim te? (Nije nužno da odgovaraš ovdje, reci sebi u bradu i radi manje offtopica.)
Nogomet ne igram osobno baš zadnjih godina ali jesam navijač itekako barem pred TV-om, pratim sva zbivanja i događaje i sve medije, često tome i doprinosim, nadao sam se da je to sve vidljivo i u mojoj pjesmi. Naravno da jeste, jasno je, tko gleda vidjet će.
|
|
|
Post by gstaraz on Jul 14, 2024 10:11:44 GMT 1
Neznam šta bi ti rekao... komentar je bio od nekoga ko nema veze sa nogometom i navijanjem ! Al eto, rekao bi da nema smisla bilo kakva daljnja komunikacija sa tobom, pa živ bio
|
|
|
Post by scartissue on Jul 14, 2024 10:23:30 GMT 1
Ne volim navijačke pjesme, ali sviđa mi se instrumental na pjesmi.
|
|
|
Post by Kapetan on Jul 14, 2024 10:49:21 GMT 1
Dragi moji, hvala svima na komentarima i gledanjem videa. Možete i dalje komentirat. Neznam šta bi ti rekao... komentar je bio od nekoga ko nema veze sa nogometom i navijanjem ! Štovani Gstaraz, oprosti molim te, greška je moja i samo moja. Razumio sam te da misliš na autora (mene) da nemam veze sa nogometom i navijanjem. Priznaj da se ni ti nisi najbolje izrazio, ali ja se duboko ispričavam još jednom. Ne volim navijačke pjesme, ali sviđa mi se instrumental na pjesmi. Hvala i tebi Scartissue, pogotovo što je taj 'instrumental' moja tema - Ajmo ajmo Hrvatska ajme ajme, ljubav je tvoja kao vino.
|
|
|
Post by gstaraz on Jul 14, 2024 11:54:28 GMT 1
nema frke, nikakav problem.
što se napisane rečenice tiče: Da, priznajem da ako ju pročitaš bez konteksta, ostavlja otvorena vrata raznim interpretacijama; no. pošto je kontekst odgovor na post osobi koja piše navijačku pjesmu, i uslijed tvojih postova u temi di predstavljaš nastanak te pjesme u kojoj je očigledno koliko ti je bilo žao što nismo išli dalje; takva interpretacija i nebi imala nekakve logike
Kako si i sam napisao: "...nadao sam se da je to sve vidljivo i u mojoj pjesmi" - apsolutno je, i to je i razlog zašto interpretacija te rečenice u ovoj temi, na način kojeg si ti shvatio, stvarno nebi imala nikakvog smisla.
Uglavnom, ovim postom te pozdravljam i sretno sa pjesmom. ...što se mene tiče, izbjegavat ću buduče interakcije sa tobom, jer neki razlog ipak postoji zašto si reagirao kako jesi i napisao što jesi, a smatram da to nije potrebno ni meni ni tebi. (i ne, nisam ni ljut, ni uvređen ni šta ja znam šta, nego jednostavno ne vidim smisao ni užitak u daljnjem "druženju"... )
|
|
|
Post by motorizer on Jul 14, 2024 14:04:57 GMT 1
Baš je fora ... i to od nekoga ko nema veze sa nogometom i navijanjem A kako si to zaključio molim te? (Nije nužno da odgovaraš ovdje, reci sebi u bradu i radi manje offtopica.) Kapetane, nije ti prvi put da nešto krivo shvatiš i onda odmah na prvu reagiraš i kreneš u ofanzivu.... ili u podjebavanje ako nešto nije u skladu sa tvojim stavovima. to si i meni napravio u nekoliko prilika, ali ti nisam ništa prigovorio. međutim, lijepo ću te zamoliti da pripaziš kako se odnosiš prema drugima na ovom forumu... svoje nervoze i ego ostavi ispred vrata, ovdje tome nema mjesta.
|
|
|
Post by Kapetan on Jul 14, 2024 14:54:52 GMT 1
Evo ga, tko je rekao da se neće javiti? A to sam bio ja, samo sam mislio, nisam ništa rekao. A kako si to zaključio molim te? (Nije nužno da odgovaraš ovdje, reci sebi u bradu i radi manje offtopica.) Kapetane, nije ti prvi put da nešto krivo shvatiš i onda odmah na prvu reagiraš i kreneš u ofanzivu.... ili u podjebavanje ako nešto nije u skladu sa tvojim stavovima. to si i meni napravio u nekoliko prilika, ali ti nisam ništa prigovorio. Pa trebao si mi reći dragi Motorizeru kad je to bilo, ja se ne sjećam. A sad me i ti napadaš, pa dobro ajde, nema problema. No da budem iskren, nadao sam se da ćeš napisati nešto ontopic, barem ti.
|
|
|
Post by motorizer on Jul 14, 2024 17:34:19 GMT 1
ne napadam te, daleko od toga. samo ti skrećem pažnju na to da doneseš krivi zaključkak zbog kojeg se uvrijediš i onda prebrzo (krivo) reagiraš. nisam ti ništa govorio prije jer se radilo o meni pa sam ignorirao, a sada ti govorim jer se radi o drugima.
bajdvej, Gstaraz i ostala ekipa koja ima status moderatora su glavni razlog što ovaj forum uopće postoji. dotični je uz to i izvanredan čovjek, pa mi je zasmetao onakav tvoj pristup prema njemu. sve i da je napisao ono što si pomislio na prvu (a nije), trebao si drugačije reagirati.
|
|
|
Post by Kapetan on Jul 14, 2024 18:30:30 GMT 1
Gstaraz i ostala ekipa koja ima status moderatora su glavni razlog što ovaj forum uopće postoji. dotični je uz to i izvanredan čovjek, pa mi je zasmetao onakav tvoj pristup prema njemu. sve i da je napisao ono što si pomislio na prvu (a nije), trebao si drugačije reagirati. Vjerujem da je tako, kako drugačije. Stoji i da je pozitivan čovjek, ne ulazim u to, smatram i da jeste tako, no zašto ulazimo u ovu raspru? Jesi li primijetio da sam se ispričao? Mada nisam ništa loše ni mislio ni napisao. Nemam više ni volje te molit da napišeš nešto i ontopic, nemoj, nema potrebe, sad ćeš reć da ti se istrošila kemijska.
|
|
|
Post by motorizer on Jul 15, 2024 10:55:11 GMT 1
idemo dalje...
|
|
|
Post by adslammer on Jul 15, 2024 11:44:30 GMT 1
Pjesma je po meni u skladu s time što smo imali loš rezultat, takva je glazba, atmosfera pjesme i u konačnici poruku da idemo dalje u boljem svijetlu. Sve u skladu s prikazanim i trenutnim raspoloženjem navijačkog puka i bit će aktualna za svako razočarenje ekipe, ali nadam se da toga neće biti puno! ...što se mene tiče, izbjegavat ću buduće interakcije sa tobom, jer neki razlog ipak postoji zašto si reagirao kako jesi i napisao što jesi, a smatram da to nije potrebno ni meni ni tebi. Što se tiče reakcije tebe i gstarog, mislim da glavni i jedini razlog Kapetanove reakcije je to što je jako osjetljiv na nogomet, reprezentaciju i vjerojatno hrvatski klub za koji navija (nadam se ne za Hajduk, jer oni imaju najviše boli od 20 godina bez titule). Vjerojatno je njemu to, kako se kaže, ko "svetinja" i pošto gstari nije u nogometu on to ne može razumijeti i ne mora u konačnici, ali eto rekao bih da je to jedini razlog, da nema tu neke osobne razine zamjeranja od prije. S druge strane reakcija Kapetana nije bila na mjestu jer Gstari je prvi koji nikad nije nekog etiketirao da nešto ne zna ili nije upućen u nešto i slično tome, a i treba stvarno prije nego se plane na nekog razmisliti što je zapravo poruka. Ne vjerujem da ovdje itko ikome želi loše. Tako da dečki najbolje za sve da si date pošteno ruku pomirenja bez figa u đepu i normalno nastavite međusobnu interakciju kao i s nama ostalima i bit će sve ok!
|
|
|
Post by Kapetan on Jul 15, 2024 16:53:02 GMT 1
Pjesma je po meni u skladu s time što smo imali loš rezultat, takva je glazba, atmosfera pjesme i u konačnici poruku da idemo dalje u boljem svijetlu. Sve u skladu s prikazanim i trenutnim raspoloženjem navijačkog puka i bit će aktualna za svako razočarenje ekipe, ali nadam se da toga neće biti puno! Vrlo dragi i jako štovani Adslammeru, hvala ti na postu i lijepim riječima, na koncu, o pjesmi koju potpisuje Kapetan. Ti znaš da ovo kako ti se obraćam nije samo kao odgovor na tvoj post, ali to neka i dalje ostane među nama.
A ono što nisam qutao, dajte molim vas, nemojmo o tome više, nek' bude kako bude, znate kako je rekao jedan lik; milosti ne tražim...
|
|
|
Post by motorizer on Jul 16, 2024 10:19:14 GMT 1
nek' bude kako bude, znate kako je rekao jedan lik; milosti ne tražim... jel to podrazumijeva i drugi dio te izjave Rade Končara: " niti bi vam je dao"?
|
|