|
Post by beerman on Jun 5, 2024 16:06:38 GMT 1
Ako hoćete možemo otvoriti temu 'gitaristice'. Koja vam je gitaristica najomiljenija? Što se tiče youtuberki, meni je najdraža Larissa Liveir, ali volio bih znati da li ima takvih i u našoj državi i u susjedstvu. Lijepo mi je vidjedi neku majstoricu na električnoj gitari, em što je lijepa, a i lijepo svira. Koliko me pamčenje služi ja sam se počeo interesirati za gitaru kad sam nekako spontano počeo sve više pratiti videa na YT jedne, čini mi se da je švabica ili tu negdje, kanal joj se zove 'jj's one girl band' iako ju više ne pratim, ali to je bio neki moj početak zanimanja za el. gitare
|
|
|
Post by motorizer on Jun 5, 2024 16:29:28 GMT 1
evo jedna po mom guštu...
|
|
|
Post by motorizer on Jun 5, 2024 16:31:22 GMT 1
a evo i jedna po Slammerovom guštu (ova sa ljubičastom gitarom - Sophie)
|
|
|
Post by beerman on Jun 5, 2024 16:40:45 GMT 1
Kad sam naletio na ovu suza mi je kanula, pokušao sam svirati taj canon rock, ali mi nije baš išlo od ruke, malo mi je prebrzo
|
|
|
Post by motorizer on Jun 5, 2024 16:49:12 GMT 1
Laura Lace je zajebani gitarist... posebno su mi dobre njene svirke klasiĉne glazbe na električnoj gitari.
|
|
|
Post by adslammer on Jun 6, 2024 8:05:03 GMT 1
Meni jedna od najdražih
A evo i meni njena autorska koja mi najviše prija
|
|
|
Post by adslammer on Jun 6, 2024 8:58:23 GMT 1
A evo jedne koja mi je možda najdraža iz sfere bedroom-youtube gitaristica, možda i jedna od prvih na youtubeu, jedan davni video:
I ono što je nevjerojatno krenula je svirati gitaru tek s 14 godina, a evo sada imam svoj bend, nastupa i radi svoje stvari
|
|
|
Post by strat04 on Jun 6, 2024 20:40:15 GMT 1
Lari Basilio i Nita Strauss...
|
|
|
Post by adslammer on Jun 7, 2024 8:23:51 GMT 1
Ma evo onda odmah video od jedne mi dobre Nitine pjesme
A Lee Anderton je imao interview s obje pa evo videa kao i još nekih gitaristica da čujete malo o njima:
|
|
|
Post by beerman on Jun 8, 2024 18:55:15 GMT 1
Ova je isto opaka, uvijek se trudi pokazati i više od samog sviranja, a i po faci joj se vidi da je zajebana
|
|
|
Post by adslammer on Jun 10, 2024 9:07:07 GMT 1
|
|
|
Post by adslammer on Jun 12, 2024 8:15:01 GMT 1
Žena koja svira Epiphone SG na stepenicama do raja, mora da je neka blasfemija!
|
|
|
Post by beerman on Jun 12, 2024 13:47:26 GMT 1
iznenadilo me da Larissa ima tek 22 godine, čovjek bi joj dao više, možda zato što se uvijek dobro zrikta za snimanje
|
|
|
Post by adslammer on Jun 12, 2024 14:14:42 GMT 1
Vidi se ko odmah stalka Ali makar su to latino geni koji svakoj ženi daju na ženstvenosti, iskusniji će ipak skužiti da je zapravo dosta mlada pa i u ranim 20-ima
|
|
|
Post by beerman on Jun 12, 2024 17:39:14 GMT 1
Larissu inače već duže vremena pratim jer mi na YT stalno iskaću njeni videi pa kad ju i nemam namjeru gledat ipak pogledam i to uglavnom short videi. Zanimljivo mi je kod nje, osim svega ostalog i to da ona, ne znam da li glumata ili je stvarno, uvijek radi neke izraze lica kao da nije baš sigurna u sebe, kao da se malo muči, ali s obzirom da odlično svira mislim da je to njena neka fora da bi bila simpatičnija
|
|